Hoe upload ik foto's opnieuw naar de Eyefi-cloud?

Eyefi Mobi-kaarten uploaden elke foto slechts eenmaal; geüploade foto's worden gemarkeerd als geüpload en zullen niet opnieuw in de originele status worden geüpload, onafhankelijk van het feit of ze op de Eyefi Mobi-kaart blijven staan.

Om foto's van je Eyefi Mobi-kaart opnieuw over te brengen, zijn een SD-kaartlezer en een computer nodig.

Zorg ervoor dat foto's naar je computer zijn gekopieerd voordat je een Eyefi Mobi-kaart formatteert; anders worden ze permanent verwijderd!

  1. Steek de Eyefi Mobi-kaart in de SD-kaartlezer
  2. Kopieer de foto's van de Eyefi Mobi-kaart naar de computer
  3. Formatteer de Eyefi Mobi-kaart (raadpleeg Een Eyefi Mobi-kaart formatteren voor meer informatie)
    Zorg ervoor dat foto's naar je computer zijn gekopieerd voordat je een Eyefi Mobi-kaart formatteert; anders worden ze permanent verwijderd
  4. Kopieer de foto's van de computer naar de Eyefi Mobi-kaart
  5. Werp de Eyefi Mobi-kaart uit en steek deze in de camera
  6. Laat de camera ingeschakeld en zorg ervoor dat je favoriete Eyefi mobiele toepassing wordt uitgevoerd

Je foto's horen weer van je Eyefi Mobi-kaart te worden overgebracht naar je mobiele apparaat, waarna ze weer naar de Eyefi-cloud worden geüpload 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen