Een Eyefi-account aanmaken op Android

Ben je er klaar voor om je aan te melden voor Eyefi Cloud? Volg deze eenvoudige stappen:

1. De Eyefi Mobi-kaart instellen
  2. Tik op de Beginnen met gebruiken Eyefi Cloudbanner bovenaan het scherm

OF
    Tik op de toets Menu

Tik op Settings (instellingen)

Opmerking: Druk op de knop Menu als je telefoon deze heeft. Tik daarna op Settings (instellingen) in het menu dat verschijnt
  3. Tik onder Eyefi Cloud op Connect to Cloud (verbinding maken met Cloud)
  4. Tik op Sign Up (aanmelden)
  5. Voer je naam, e-mailadres en een wachtwoord in
  6. Tik op Done (gereed) of op Sign Up (aanmelden)

Gefeliciteerd! Je bent nu klaar om Eyefi Cloud te gebruiken om vanaf elke smartphone of computer toegang te hebben tot je foto's!