Eyefi Mobi-kaarten beheren voor Windows

Beheer uw Eyefi Mobi kaarten door gebruik te maken van Eyefi Mobi Desktop is makkelijk:

Ga naar het opties-menu

1. Klik op het Eyefi Mobi Desktop icoon in het Windows systeemblad
  2. Klik open Eyefi Mobi kaartopties

U zal nu een lijst zien van uw geactiveerde Eyefi Mobi kaarten.

Voeg Eyefi Mobi kaarten toe

Om een nieuwe Eyefi Mobi kaart toe te voegen:

1. Klik op de nieuwe kaart activeren knop
  2. Voer uw Eyefi Mobi 10-cijfer-activeringscode van de kaart in en volg de aanwijzingen op het scherm

Beheer automatisch aansluiten

Per definitie zal uw Eyefi Mobi kaart aangesloten worden op uw computer. Om deze functie aan of uit te zetten, klik op het selectievakje naast de kaart die u wenst te beheren.

Verander foto- en videobestemmingen

Om uw foto- en videobestemmingen te veranderen, klik op de pijl onder gevorderde instellingen naast de kaart die u wenst op te maken.

U kunt nu specificeren naar welke map uw Eyefi Mobi kaart foto´s en video´s zal overbrengen en u kunt zelfs kiezen of u ze al of niet wenst te organiseren in mappen per datum dat ze werden genomen.

Verwijder een Eyefi Mobi kaart

Om een Eyefi Mobi kaart te verwijderen:

1. Klik op de pijl onder gevorderde instellingen naast de kaart die u wenst te verwijderen
  2. Klik op de kaart verwijderen knop

U kunt een Eyefi Mobi kaart altijd opnieuw activeren.