Verplaats foto's en video's naar de prullenbak

Belangrijke opmerkingen om te onthouden bij het verwijderen van foto's uit de Eyefi Web-app:

  • Als foto's worden verplaatst naar de prullenbak, worden ze niet verwijderd tot de prullenbak wordt geleegd 
  • Bij het verwijderen van een foto uit een album, blijft de foto in de originele gebeurtenis aanwezig en wordt deze niet naar de prullenbak verplaatst
  • Bij het verwijderen van een foto uit een gebeurtenis die ook in een of meerdere albums zit, wordt de foto naar de prullenbak verplaatst en verwijderd uit de overeenkomstige albums

Foto's verplaatsen naar de prullenbak:

  1. Selecteer de foto's die je wilt verplaatsen naar de prullenbak
  2. Tik op het pictogram Trash (prullenbak) bovenin het scherm
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen