Delen via Eyefi Link op Android

Als je lid bent van Eyefi Cloud kun je Eyefi Links gebruiken om geselecteerde foto's te delen door een voor jou gegenereerde, aangepaste koppeling te kopiëren en te plakken inonline sites om te delen, of in berichten.

Opmerking: Iedereen met een Eyefi Link kan de foto's in deze koppeling bekijken; raadpleeg Delen via Eyefi Share op Android om beveiligd en privé te delen.

Een Eyefi Link aanmaken:

1. Tik op de knop Multiselect
  2. Selecteer de foto's die je wilt delen
  3. Tik op de knop Menu
  4. Tik op Get Link (koppeling ophalen)

De Eyefi Mobi-app zal automatisch een koppeling voor delen aanmaken en deze kopiëren naar het klembord van je telefoon of tablet. Je kunt die koppeling vervolgens in een bericht, e-mail of website naar keuze plakken.