Delen via Eyefi Link op iPhone en iPad

Als je lid bent van Eyefi Cloud kun je Eyefi Links gebruiken om albums of individueel geselecteerde foto's te delen door een voor jou gegenereerde, aangepaste koppeling te kopiëren en naar online sites om te delen of in berichten te plakken.

Opmerking: Iedereen met een Eyefi Link kan de foto's in deze koppeling bekijken; raadpleeg Delen via Eyefi Share op iPhone en iPad om beveiligd en privé te delen.

Een Eyefi Link aanmaken:

1. Selecteer de foto's of het album om te delen
  2. Tik op de knop Share (delen)
  3. Tik op Copy Eyefi Link (Eyefi Link kopiëren)

De Eyefi Mobi-app zal automatisch een koppeling voor delen aanmaken en deze kopiëren naar het klembord van je telefoon of tablet. Je kunt die koppeling vervolgens in een bericht, e-mail of website naar keuze plakken.