Eyefi Mobi-kaarten beheren voor Mac

Het beheer van uw Eyefi Mobi kaarten met gebruik van de Eyefi Mobi Desktop voor Mac is eenvoudig:

Ga naar het op optiemenu

1. Klik op het Eyefi Mobi Desktop icoon in de menubalk van Apple
  2. Klik op Voorkeuren

Automatisch opstarten van Eyefi Mobi Desktop

1. Ga naar het Algemeen tabblad en vink het hokje naast Start applicatie automatisch als ik inlog

Voeg Eyefi Mobi kaarten toe

1. Ga naar het Mobi Cards tabblad en klik op het+ icoon
  2. Volgens de aanwijzingen op het scherm om uw nieuwe Eyefi Mobi kaarten toe te voegen

Verander de bestemming van uw foto

Ga naar het Algemeen tabblad om een nieuwe map te kiezen waarin Eyefi Mobi Desktop de verplaatste foto opslaat.