Een back-up maken van foto's via een USB-kabel of SD-kaartlezer op een Mac

Als je een groot aantal foto's op je Eyefi Mobi-kaart bewaart, kan het handig zijn een back-up van je foto's te maken om ruimte te maken voor meer foto's. Door de manier waarop Eyefi Mobi-kaarten foto's als "overgebracht" markeren zal het echter nodig zijn deze back-up te maken via een USB-kabel of een SD-kaartlezer.

Er kunnen situaties zijn waarin het niet mogelijk is draadloos foto's over te brengen vanaf je Eyefi Mobi-kaart; er kunnen problemen met de telefoon of tablet zijn, het kan voorkomen dat de computer draadloze overdracht vanaf de Eyefi Mobi-kaart niet toestaat of er kunnen foto's in .RAW-indeling gemaakt worden. Voordat je foto's gaat overbrengen via USB raden we je aan de volgende artikelen te lezen:

Handmatig een back-up maken van je foto's

Volg de volgende stappen om handmatig foto's over te brengen naar je computer via een USB-kabel:

1. Steek de USB-kabel in de camera
  2. Steek de USB-kabel in de computer
  3. Schakel de camera in
  4. iPhoto of Image Capture zal automatisch worden geopend wanneer de Mac je camera detecteert
  5. Importeer foto's uit iPhoto door de te importeren foto's te selecteren en op de knop Import Selected (geselecteerde importeren) te drukken
    OF
    importeer foto's uit Image Capture door de te importeren foto's te selecteren en op de knop Import Selected (geselecteerde importeren) te drukken

Volg de volgende stappen om handmatig foto's over te brengen naar je computer via een SD-kaartlezer:

1. Steek de Eyefi Mobi-kaart in de SD-kaartlezer
  2. Open de zoekfunctie
  3. Klik op je Eyefi Mobi-kaart in het navigatiemenu links of onder Devices (apparaten)
    OPMERKING:
    de Eyefi Mobi-kaart kan naar het model van je camera zijn genoemd als de kaart in deze camera geformatteerd is
  4. Open de map met de naam DCIM
  5. Open de map voor je camera (als je meerdere camera's hebt, zal je Eyefi Mobi-kaart een map aanmaken voor elke camera)
  6. Selecteer de foto's die je wilt verplaatsen en kopieer en plak ze of versleep ze naar de gewenste bestemmingsmap

7. </ol