Eyefi Cloud Restitutiebeleid

Eyefi Cloud lidmaatschappen komen niet in aanmerking voor restitutie. U kunt uw Eyefi Cloud account verwijderen door app.eyefi.com te bezoeken, uw Account settings te openen, en Delete Account te selecteren.Het verwijderen van uw Eyefi Cloud account zal uw lidmaatschap aan het einde van uw huidige facturatie cyclus annuleren.Wanneer u uw Eyefi Cloud account verwijdert, zal u niet langer in staat zijn om foto's te synchroniseren tussen uw apparaten, maar alle foto's op uw apparaten zullen beschikbaar blijven. Eyefi zal geen terugbetalingen of kredieten verstrekken bij annulering.

Dingen om te overwegen bij het verwijderen van een Eyefi Cloud account:

  • Op Apple apparaten, kunnen de foto's die nog op het toestel blijven niet de originele resolutie zijn. Originele resolutie foto's worden verzonden naar Eyefi Cloud en van hoge kwaliteit, maar versies met een lagere resolutie worden bewaard op uw apparaat, om ruimte te besparen. U kunt originele resolutie versies van app.eyefi.com downloaden voordat u uw account verwijdert.
  • Als u ooit uw Eyefi Mobi app verwijdert en opnieuw installeert na het verwijderen van een account, zullen alle Eyefi foto's van uw smartphone of tablet worden gewist na het verwijderen van de app. Daarom, als u de app opnieuw installeert zullen er geen eerder overgedragen foto's verschijnen.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen