Technische specificaties

De technische specificaties van de Eyefi Mobi-kaart zijn:

• Netwerk: zendt een eigen WPA2-beveiligd netwerk uit met een wachtwoordzin van 10 tekens
  • Opslagcapaciteit: 4 GB, 8 GB, 16 GB en 32 GB (1 GB wordt gedefinieerd als 10^9 Bytes)
  • Stroom: Geavanceerd stroombeheer optimaliseert het gebruik van de batterij van de camera
  • Afmetingen kaart: SD standaard 32mm x 24mm x 2.1mm
  • Gewicht kaart: 0,1 oz.
  • Bestandsnotatie: Ondersteunt DOS-bestandsnotatie (8.3) met FAT 16-bestandssysteem
Bestandsformaat Ondersteuning voor Eyefi Cloud Ondersteuning voor overdracht via Wi-Fi Ondersteuning voor lezen en schrijven
JPG
Video*
RAW  PRO** PRO**

* Omvat MPG, MOV, FLV, MWV, AVI, MP4, MTS, M4V en 3GP bestanden kleiner dan 2GB.

** Functies enkel beschikbaar voor Mobi Pro kaarten.

Om Eyefi Mobi-apps te kunnen gebruiken op je smartphone of computer heb je een van de volgende configuraties nodig:

• Een Apple-apparaat met iOS 7.0 of hoger
  • Een Android- of Amazon Kindle-apparaat met Android 4.0.3 of hoger
  • Een pc met Windows 7, 8 of 8.1 Pro met een WiFi-kaart, Microsoft .NET 3.5 Framework, 2 GB RAM en 20 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Een Macintosh met OS X 10.10 of hoger met WiFi-capaciteit, 2 GB RAM en 10 MB beschikbare ruimte op de harde schijf

Opmerking: de installatie van oudere versies van Eyefi-apps moeten ongedaan worden gemaakt