Beheer Opslaginstellingen op Android

Met de Eyefi Mobi opslag instellingen kunt u de volgende functies beheren:

Cachebeheer

Gebruik deze functie om de hoeveelheid beschikbare ruimte die de Eyefi Mobi app gebruikt op u telefoon of tablet in te stellen.

1. Tik op de Menu knop

Tik op Instellingen

Opmerking: Als uw telefoon beschikt over een Menu knop, houd het dan ingedrukt en tik vervolgens op Instellingen in het menu dat verschijnt
  2. Tap Opslag
  3. Onder Cachebeheer, Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om de hoeveelheid beschikbare opslagruimte voor Eyefi foto's op je Android apparaat aan te passen.

Verwijder originelen van dit Apparaat

Het inschakelen van deze functie zal de originele foto's van uw telefoon of tablet verwijderen nadat de Eyefi Mobi app ze upload naar Eyefi Cloud. Uw foto's zullen nog steeds beschikbaar zijn in de Eyefi Cloud.

1. Tik op de Menu knop

Tik Instellingen

Opmerking: Als uw telefoon beschikt over een Menu knop, houd het dan ingedrukt en tik vervolgens op Instellingen in het menu dat verschijnt
  2. Tik op Opslag
  3. Tik op het selectievakje naast Verwijder originelen uit dit apparaat

Wijzig Media Bestemming

Kies of de Eyefi Mobi app gebruik van de interne opslag van uw telefoon of tablet maakt of van een extern gemonteerde geheugenkaart (let op dat uw Android apparaat deze functie misschien niet heeft).

1. Tik op de Menu Knop

Tik opInstellingen

Opmerking: Als uw telefoon beschikt over een Menu knop, houd het dan ingedrukt en tik vervolgens op Instellingen in het menu dat verschijnt
  2. Tap Opslag
  3. Tik op Media bestemming.
    Opmerking: Deze optie wordt grijs weergegeven als uw Android apparaat slechts één aanhechtingspunt heeft (alleen intern of alleen extern geheugen).
  4. U zult het huidige aanhechtingspunt vinden waar de Eyefi Mobi app de foto's opslaat, alsmede andere aanhechtingspunten waarnaar uw media kan worden verzonden.
  5. In dit voorbeeld was de oorspronkelijke bestemming interne opslag (Standaard opslag). Tikken op de externe optie verandert de instelling.
  6. Tik op OK en u zult een informatieve pop-up krijgen.
  7. Tik op OK nogmaals om de overstap te bevestigen.

Toekomstige Eyefi Mobi uploads worden nu opgeslagen in de nieuwe locatie, die nu worden weergegeven als Huidige.