Veelgestelde Vragen

Hier is een lijst met veel voorkomende vragen die Eyefi Mobi gebruikers hebben met betrekking tot IFTTT. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Eyefi Klantenservice.

Wat is IFTTT?

IFTTT is een dienst die online applicaties verbindt, zoals Eyefi, Facebook, Twitter en Google met eenvoudige If/Then statements die veel nieuwe workflows mogelijk maken.

Hoe maak ik een account aan?

Om een ​​IFTTT account aan te maken, gaat u naar hier, vult u het inschrijfformulier in en klikt u op Account.

Welke Eyefi kaarten werken in combinatie metIFTTT?

Alleen Eyefi Mobi kaarten die zijn verbonden met een Eyefi Cloud account kunnen profiteren van IFTTT.

Hoe kan ik Eyefi recepten vinden op IFTTT?

1. Op het Dashboard, klikt u op Bladeren
  2. Typ "Eyefi" in de zoekbalk en klik op Zoeken

Is er een limiet aan het aantal foto's die ik kan overbrengen metIFTTT?

Er is geen limiet aan het aantal foto's dat u kunt overbrengen met behulp van IFTTT, maar is er op dit moment een max van 50 foto's elke 15 minuten (als er meer dan 50 foto's in de wachtrij worden geplaatst gedurende een periode van 15 minuten, zal het overbrengen worden afgerond zodra een nieuwe periode van 15 minuten begint).

Waar kan ik meer informatie vinden over IFTTT?

U kunt meer informatie vinden over hoe IFTTT werkt here.