Verbeter uw verbinding op de iPhone en de iPad

iPhones en iPads hebben er soms moeite mee om automatisch verbinding te maken met het draadloze netwerk dat Eyefi Mobi-kaarten maken. Dit is het geval omdat Apple applicaties die niet van Apple zijn ervan weerhoudt de draadloze netwerken van uw iPhone of iPad te wijzigen. Zodra uw Eyefi Mobi-kaart klaar is met het overbrengen van foto's naar uw iPhone of iPad wisselt deze terug naar uw oorspronkelijke wifi-netwerk. U moet handmatig terug wijzigen naar het netwerk van uw Eyefi Mobi-kaart om uw volgende foto's over te zetten.

Als u moeite hebt om een continue verbinding tussen uw Apple-toestel en uw Eyefi Mobi-kaart te bewerkstelligen kunt u een bekend wifi-netwerk selecteren en dan op Vergeet dit netwerk tikken om deze te verwijderen. Dit zal echter niet voor alle camera's tot verbetering van de netwerkverbinding leiden, dus uw resultaten kunnen afwijken.

Opmerking: Zorg ervoor dat u de wachtwoorden weet voor de draadloze netwerken die u weer wilt benaderen nadat uw Eyefi Mobi-kaart klaar is met het overbrengen van foto's naar uw iPhone of iPad!

Om een netwerk te vergeten op een iPhone of iPad:

1. Open de Instellingen van uw iPhone of iPad
  2. Tik op Wi-Fi
  3. Tik op het draadloze netwerk dat u wilt verwijderen
  4. Tik op Vergeet dit netwerk
  5. Tik op Vergeet

Zodra uw Eyefi Mobi-kaart de foto's heeft overgezet naar uw Apple-toestel kunt u opnieuw verbinding maken met de netwerken die u hebt verwijderd uit uw iPhone of iPad.