Stel Eyefi Mobi Cloud-Only in voor iPhone en iPad

Met de Eyefi Cloud app, kun je foto's synchroniseren van je iPhone of iPad met Eyefi Cloud of ze delen op jouw favoriete website.

Eyefi Cloud voor iPad en iPhone

Eerst, verwijder eventuele vorige versies van Eyefi apps van je iPhone of iPad.

Download de gratis Eyefi Mobi app uit de App Store, of klik op de Download knop hieronder.

Download

Om de Eyefi Cloud app in te stellen in Zelfstandige modus:

1. Installeer en open de Eyefi Cloud app
  2. Druk Get Started
  3. Druk op Explore App

Zodra je het hebt ingesteld, zal de Eyefi Cloud app de meest recente foto's importeren van je iPhone or iPad's Camera Roll - ongeveer de laatste 30 dagen aan foto's. Vanaf dat punt zal de Eyefi Cloud app elke JPG foto van je Camera Roll importeren.