Uw foto´s downloaden of uploaden op Windows

U kunt Eyefi Mobi-desktop gebruiken om uw Eyefi Cloud-foto's naar uw computer te downloaden. U kunt het ook gebruiken om foto's van uw Eyefi Mobi-kaart te uploaden.

Automatisch foto's downloaden en uploaden

U kunt uw Eyefi Cloud-foto's automatisch uploaden en downloaden door de selectievakjes aan te klikken op de Download- en Upload-tabbladen:

Nota: Omwille van de manier waarop Eyefi Cloud foto´s behandelt, is het downloaden van uw foto´s van Eyefi Cloud een eenmalig proces per computer. Eyefi Cloud zal uw foto´s markeren als "gedownload." Als u uw foto´s opnieuw zou willen downloaden, moet u Eyefi Mobi Desktop verwijderen en nadien opnieuw installeren.

Handmatig uw foto's downloaden van Eyefi Cloud

1. Klik op het Eyefi logo in het systeemvak van uw computer
  2. Inloggen op uw Eyefi Cloud account
  3. Klik op Download (downloaden)

Uw Eyefi Cloud foto´s zullen zich in de getoonde maplocatie bevinden.

Handmatig foto's uploaden van uw Eyefi Mobi-kaart naar Eyefi Cloud

1. Voer uw Eyefi Mobi kaart in in de SD-sleuf van uw computer
  2. Klik op het Eyefi logo in het systeemvak van uw computer
  3. Inloggen op uw Eyefi Cloud account
  4. Klik op Options (opties)
  5. Ga naar het Upload to Eyefi Cloud-tabblad (uploaden naar Eyefi Cloud)
  6. Klik op Upload photos now

Automatisch uploaden vanuit een gevolgde map naar Eyefi Cloud

Volg de onderstaande stappen om een gevolgde map in te stellen als u foto's uit een bepaalde map automatisch wilt uploaden:

1. Voer uw Eyefi Mobi kaart in in de SD-sleuf van uw computer
  2. Klik op het Eyefi logo in het systeemvak van uw computer
  3. Inloggen op uw Eyefi Cloud account
  4. Klik op Options (opties)
  5. Ga naar het Upload to Eyefi Cloud-tabblad(Uploaden naar Eyefi Cloud
  6. Klik op Add folder
  7. Selecteer de map die u wilt gebruiken en klik op OK

Zolang als u de Eyefi Mobidesktop-app op de achtergrond laat draaien, zal het alle fotos naar uw Eyefi Cloud-account uploaden die u aan uw gevolgde map toevoegt.