Instellen Eyefi Mobi Cloud-Alleen voor Android

Met de Eyefi Cloud app kun je foto's synchroniseren vanaf je Android telefoon of tablet met Eyefi Cloud of ze delen op je favoriete online website.

Eyefi Cloud voor Android

Verwijder eerst vorige versies op je Android apparaat van Eyefi apps

Download de gratis Eyefi Cloud app van de Play Store of klik hieronder op downloaden:

Downloaden

Om de Eyefi Cloud app in te stellen:

1. Installeer en open de Eyefi Cloud app
  2. Tik Get Started (Aan de slag)
  3. Tik Explore App (App ontdekken)

Als het eenmaal ingesteld is, voert de Eyefi Cloud app de meest recente foto's uit de galerij van je Android apparaat in, ongeveer de laatste 30 dagen aan foto's. Vanaf dat moment zal de Eyefi Cloud app alle JPG foto's uit je galerij importeren.