Automatisch opslaan op de filmrol op iPhone en iPad

De Eyefi Mobi-toepassing slaat uw foto´s op in een speciale map in de Eyefi Mobi toepassing. Als u ook al uw Eyefi Mobi foto´s wilt opslaan op uw filmrol, biedt de Eyefi Mobi toepassing u twee instellingen: alle overgebrachte items opslaan en alleen overgebrachte video´s opslaan. De eerste optie zal alle bestanden kopiëren, overgebracht van uw Eyefi Mobi kaart naar uw filmrol; de tweede optie kopieert alleen video´s.

Nota: Omdat deze opties kopies opslaan van uw bestanden, zowel in de Eyefi Mobi toepassing als in de filmrol, zullen ze extra opslagruimte in beslag nemen in uw iPhone of iPad.

Om automatisch extra kopies van uw foto´s of video´s op te slaan op uw filmrol:

1. Tik op de menu knop
  2. Tik op het instellingen icoon
  3. Tik Advanced (gevorderd) aan de onderkant van het menu
  4. Tik Save All Transferred Items (alle overgebrachte items opslaan) of Save Only Transferred Videos (alleen overgebrachte video´s opslaan)

De Eyefi Mobi toepassing zal nu extra kopies van uw foto´s of video´s opslaan op uw filmrol.