Eyefi Cloud Overzicht

Wat is Eyefi Cloud?

Met Eyefi Cloud heb je altijd en overal toegang tot jouw foto's. De krachtige synchronisatietechnologie van Eyefi Cloud synchroniseert jouw foto's met al je apparaten, zodra je ze neemt. Je kunt jouw Eyefi Cloud-foto's ook delen via e-mail en het delen van koppelingen, en de mensen waarmee je die foto's deelt zullen zelfs automatische updates krijgen als je foto's toevoegt aan de albums die je gedeeld hebt.

Hoe werkt Eyefi Cloud?

Eyefi Cloud synchroniseert foto's van je telefoon of tablet met de Eyefi Cloud-service. Het proces werkt als volgt:

1. Eerst draag je foto's van een Eyefi Mobi-kaart of de camera van je telefoon over naar de Eyefi Mobi-app of de Eyefi Mobi Desktop-app
  2. Jouw telefoon, tablet of computer upload nieuwe foto's naar Eyefi Cloud
  3. Wanneer je inlogt op jouw Eyefi-account op een andere telefoon of tablet of je computer, dan synchroniseren de Eyefi-apps met Eyefi Cloud om al je foto's weer te geven

Synchronisatie gebeurt automatisch wanneer er zich nieuwe foto's in jouw Eyefi-account bevinden, wat het eenvoudig voor je maakt om je foto's te organiseren en delen vanaf elke locatie.

Je kunt ook foto's en video's uploaden naar Eyefi Cloud door ze te slepen en los te laten in de Eyefi Web app of via Eyefi Mobi Desktop voor Windows of Mac.

Hoe meld ik me aan voor Eyefi Cloud?

Inschrijven voor Eyefi Cloud is eenvoudig. Zie de volgende artikels:

Hoe beheer ik mijn Eyefi Cloud lidmaatschap?

Bekijk de volgende artikels voor instructies over het beheren van je Eyefi Cloud lidmaatschap: