Apps downloaden

Eyefi voor iPad en iPhone

Met de Eyefi Mobi-app kun je foto's versturen vanaf je Eyefi Mobi-kaart naar je iPhone of iPad, ze synchroniseren naar Eyefi Cloud, of ze delen op je favoriete online site.

Download de gratis Eyefi Mobi-app in de App Store of klik hieronder op de knop Downloaden. Zorg ervoor dat de installatie van eerdere versies van Eyefi-apps op het iOS-apparaat ongedaan is gemaakt.

Downloaden

Eyefi voor Android

Met de Eyefi Mobi-app kun je foto's versturen vanaf je Eyefi Mobi-kaart naar je Android-telefoon of -tablet, ze synchroniseren naar Eyefi Cloud, of ze delen op je favoriete online site.

Download de gratis Eyefi Mobi-app via Google Play of klik hieronder op de knop Downloaden. Zorg ervoor dat de installatie van eerdere versies van Eyefi-apps op je apparaat ongedaan is gemaakt.

Downloaden

Eyefi Mobi Desktop voor Windows

Met Eyefi Mobi Desktop kun je automatisch foto's versturen vanaf de Eyefi Mobi-kaart naar je Windows-computer.

Systeemvereisten voor Eyefi Mobi Desktop:

• Windows 7, 8 of 8.1 Pro, 10
  • Microsoft .NET 3.5 framework
  • Windows-pc met een hardwarematige WiFi-kaart die is ingeschakeld
  • 2 GB RAM
  • 20 MB beschikbare ruimte op de harde schijf

Download Eyefi Mobi Desktop gratis via de onderstaande knop Downloaden.

Downloaden

Eyefi Mobi Desktop voor Mac

Met Eyefi Mobi Desktop kun je automatisch foto's versturen vanaf de Eyefi Mobi-kaart naar je Mac.

Systeemvereisten voor Eyefi Mobi Desktop:

• OS X 10.10 of hoger met WiFi-capaciteit
  • 10 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • 2 GB RAM

Alle eerdere versies van Eyefi-software (Eyefi Center of Mobi Desktop Receiver) moeten worden verwijderd voordat Eyefi Mobi Desktop wordt geïnstalleerd.

Download Eyefi Mobi Desktop gratis via de onderstaande knop Downloaden.