Overzicht apps

Eyefi biedt verschillende apps aan die u kunt gebruiken om uw foto's te organiseren, op te slaan en te delen:

Eyefi Mobi voor iPhone, iPad en Android

Met de Eyefi Mobi-app kunt u foto's overdragen van uw Eyefi Mobi-kaart, foto's synchroniseren van zowel uw Eyefi Mobi-kaart als de camera van uw telefoon met de Eyefi Cloud, foto's organiseren in albums en labels en foto's delen met vrienden en familie. Zie het hoofdstuk Mobiele Apps om te beginnen met de Eyefi Mobi-app.

Eyefi internet-app

Gebruik de Eyefi internet-app of een willekeurige internetbrowser om uw Eyefi Cloud-foto's te zien, te organiseren en te delen met vrienden en familie. Zie het hoofdstuk Eyefi internet-app om te beginnen met de Eyefi internet-app.

Eyefi-desktopoverdracht

Gebruik Eyefi-desktopoverdracht om foto's direct over te brengen van uw Eyefi Mobi-kaart naar uw Windows PC of Mac en uw Eyefi Mobi-kaarten te beheren. Desktopoverdracht-gebruikers kunnen ook importeren van en uploaden naar Eyefi Cloud. Zie het hoofdstuk Eyefi Mobi-desktopoverdracht om te beginnen met Eyefi-desktopoverdracht.