Vergelijk Foto's op iPad

Eyefi Mobi voor iPad heeft een fotovergelijkmodus die fotos's zij aan zij toont.

Om foto's te vergelijken op iPad:

1. Tik op het Multiselect-pictogram
  2. Tik op de foto's die je wilt vergelijken
  3. Tik op het Vergelijk-pictogram

Tips om het vergelijkingshulpmiddel te gebruiken:

• Als je meerdere foto's hebt geselecteerd, sleep je naar links of naar rechts om de getoonde foto's te veranderen
  • Tik op het Vergrendel-pictogram in de hoek om gesynchroniseerd zoomen in en uit te schakelen
  • Selecteer een foto in de vergelijkmodus om de knoppen Delen, Album, Label en Afval onderaan het scherm te zien