Mobi Pro Functies en technische specificaties

Eyefi Mobi Pro Functies

Naast de standaard mogelijkheden van een Eyefi Mobi kaart, bieden Mobi Pro kaarten de volgende functies:

• RAW Ondersteuning*: Draag RAW bestanden draadloos over naar Apple en Android telefoons en tablets of naar Windows en Mac computers, en synchroniseer ze daarna naar Eyefi Cloud **
  • Infrastructuurondersteuning: Draag foto's over van meerdere Mobi Pro kaarten rechtstreeks via geconfigureerde draadloze netwerken zonder uw internetverbinding te verstoren
  • Selectieve Overdracht†: Kies welke foto's u overdraagt van uw Mobi Pro kaart met behulp van de Slotfunctie van uw camera

* Raadpleeg Mobi Pro RAW Ondersteuning voor details over Eyefi Cloud en RAW foto's

** Raadpleeg Mobi Pro RAW Ondersteuning voor details over hoe Eyefi Mobi apps RAW afbeeldingen opslaat op mobiele toestellen

Raadpleeg Mobi Pro Selectieve overdracht voor details over het gebruik van Selectieve overdracht

Eyefi Mobi Pro Kaart Technische Specificaties

• Netwerk: Zendt eigen met WPA2 beveiligde netwerk uit met een wachtwoord vna 10 karakters
  • Opslagcapaciteit: 16.0 GB, 32.0GB (1GB wil zeggen 10^9 Bytes)
  • Voeding: Geavanceerd energiebeheer optimaliseert het gebruik van camerabatterij
  • Kaartafmetingen: SD standaard 32mm x 24mm x 2.1mm
  • Kaartgewicht: 0.1 oz.
  • Bestandsnotatie: Ondersteunt 8.3 DOS-bestandsnotatie met FAT 16 bestandssysteem
  • Wifi Beveiliging: Statisch WEP 64/128, WPA-PSK, WPA2-PSK
    Opmerking: Mobi Pro kaarten ondersteunen WPA Enterprise, gedeelde WEP, of Apple's versie van WEP TSN niet.
Bestandsvorm Eyefi Cloud Ondersteuning Wi-Fi Overdrachtsondersteuning Infrastructuur Overdrachtsondersteuning Selectieve Overdrachtsondersteuning Lees/Schrijfondersteuning
JPG
RAW
Video‡

behelst MPG, MOV, FLV, MWV, AVI, MP4, MTS, M4V, en 3GP bestanden kleiner dan 2 GB elk.

Voor het gebruik van Eyefi Mobi apps op uw smartphone of computer heeft u een van de volgenden nodig:

• Een Apple toestel met iOS 7.0 of nieuwer
  • Een Android of Amazon Kindle toestel met Android 4.0.3 of nieuwer
  • Een pc met Windows 7, 8 of 8.1 Pro met een Wi-Fi-kaart, Microsoft .NET 3.5 Framework, 2GB aan RAM, en 20 MB aan beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Een Mac met OS X 10.10.X of nieuwer met Wi-Fi-mogelijkheid, 2GB aan RAM en 10 MB aan beschikbare ruimte op de harde schijf

Opmerking: U dient ook eventuele oudere versies van Eyefi apps te deïnstalleren