Mobi Pro instellen voor Windows

Om een Mobi Pro kaart en Eyefi Mobi Desktop voor Windows in te stellen:

1. Download de Eyefi Mobi Desktop installer
  2. Voer het installatiebestand .EXE uit
  3. Volg de installatie-instructies op het scherm op
  4. Klik Start uw Eyefi Cloud ervaring of Bent u reeds lid? Inloggen
  5. Voer uw naam, e-mail en paswoord in en klik start uw Eyefi Cloud ervaring
    OF
    Klik Skip (Sla over) in de hoek rechtsonder
    OF
    Voer uw inloggegevens in en klik Inloggen opEyefi Cloud
  6. Klik Volgende
  7. Klik Start uw kaartactivatie
  8. Voer de 10-cijferige activeringscode voor uw Mobi Pro kaart in en klik Volgende
  9. Kies de mappen waar Eyefi Mobi Desktop Overdracht uw foto's en videos dient op te slaan en klik Volgende
  10. Neem een paar JPG foto's met je Eyefi Mobi kaart; als je foto's doorgestuurd worden naar je Windows PC klik Next (Volgende)
    Let op: Je kunt RAW Overdracht instellen nadat je het eerste instellingsproces voltooid hebt.
  11. Klik Volgende wanneer de overdracht voltooid is
  12. Klik Geavanceerde opties configureren om de overdracht en netwerkopties van uw Mobi Pro kaart te configureren

Gelieve Beheren van Mobi Pro instellingen op Windows te raadplegen voor specifieke details over de geavanceerde instellingen voor uw Mobi Pro kaart

Om een Mobi Pro kaart in te stellen op een computer zonder Wi-Fi:

Als uw computer geen Wi-Fi heeft, kunt u gewoon klikken op Niet nu wanneer de setup-wizard u vraagt om uw Eyefi kaart in te stellen in stap 7 boven. U kunt daarna verdergaan naar toegang Mobi Pro instellingen en stel de functie voor de ondersteuning van de infrastructuur normaal in.