Stel Mobi Pro in voor Mac

Om een Mobi Pro kaart en de Eyefi Mobi Desktop app voor Mac in te stellen:

1. Download de Eyefi Mobi Desktop app
  2. Open Eyefi Mobi.pkg
  3. Volg de installatiestappen op het scherm
  4. Open de Eyefi Mobi Desktop app
  5. Klik op Activeer Mobi Card
  6. Voer de 10-cijferige activatiecode van je Mobi Pro kaart in en klik op Volgende
  7. Neem een paar JPG foto's met je Eyefi Mobi kaart; als je foto's doorgestuurd worden naar je Mac klik Next (Volgende)
    Let op: Je kunt RAW Overdracht instellen nadat je het eerste instellingsproces voltooid hebt.
  8. Klik op een knop om geavanceerde Mobi Pro instellingen te configureren

Bekijk a.u.b. Onderhoud Mobi ProGeavanceerde Instellingen op een Macvoor specifieke details over je Mobi Pro kaart zijn geavanceerde instellingen.