Beheer de Geavanceerde Instellingen van de Mobi Pro-kaart op Windows

Om de instellingen van Mobi Pro-kaart in- en uit te kunnen schakelen moet u Eyefi Mobi Desktop instellen. Zie ook Beheer uw Eyefi Mobi-kaarten op Windowsom de standaard Eyefi Mobi-instellingen en functies te beheren.

Om toegang te krijgen tot de Mobi Pro-instellingen:

1. Klik op het Eyefi-logo in de taakbalk van uw computer
  2. Meldt u aan via uw Eyefi Cloud account indien u deze heeft (niet vereist voor het configureren van geavanceerde instellingen):
  3. Klik op Opties
  4. Stop uw Mobi Pro kaart in de Eyefi USB kaartlezer, plug dan de kaartlezer in uw computer
  5. Klik op het tabblad Mobi-kaarten
  6. Klik op de pijl naast uw Mobi Pro-kaart om het geavanceerde instellingenmenu te openen

Om RAW-overdrachten in te schakelen:

Klik op de schakelaar naast Draadloze RAW-overdracht:

U kunt RAW-overdrachten ook in- en uitschakelen in de Eyefi Mobi-app voor smartphones en tablets.

Om selectieve overdracht in te schakelen:

Klik op de schakelaar naast Selectieve overdracht:

ZieMobi Pro selectieve overdracht voor informatie hoe u selectieve overdracht kunt gebruiken.

Om een infrastructuurondersteuningsnetwerk te configureren:

1. Klik op het +-pictogram naast Netwerkverbinding onder Geavanceerde Instellingen
  2. Selecteer het netwerk dat u wilt toevoegen en klik op Verbinden
  3. Voer het wachtwoord van het netwerk in en klik indien nodig op OK

Uw Mobi Pro-kaart zal dit geconfigureerde netwerk nu gebruiken, als het binnen bereik is, om foto's naar uw mobiele apparaat of computer over te dragen. U kunt tot maximaal 32 geconfigureerde netwerken hebben voor elke Mobi Pro-kaart. Zie Infrastructuurondersteuning van Mobi Pro voor meer informatie over de Infrastructuurondersteuningsfunctie.

Om een geconfigureerde Infrastructuurondersteuningsnetwerk te verwijderen:

1. Vink het veld aan naast het netwerk dat u wenst te verwijderen onder Configured Networks (Geconfigureerde netwerken)
  2. Klik op de Remove Networks knop (Netwerken verwijderen)

Opmerking: Indien u van Infrastructuurondersteuning gebruik wenst te maken met een smartphone of tablet, moet u ingelogd zijn met een Eyefi Cloud-account.

För att ta bort ett konfigurerat infrastruktursupport-nätverk:

1. Kryssa i rutan intill det nätverk du önskar ta bort under Configured Networks (Konfigurerade nätverk)
  2. Klicka på Remove Networks (Ta bort nätverk)-knappen

Kan Mobi Pro Infrastructuurondersteuning gebruiken om overdrachten te maken naar apparaten die niet op hetzelfde draadloze netwerk zitten?

Nee. Om Infrastructuurondersteuning te gebruiken om foto's over te dragen naar een apparaat, moet deze worden geconfigureerd op hetzelfde netwerk als uw Mobi Pro kaart.

Echter, als u een Eyefi Cloud lid bent, kunt u foto's overbrengen van een Mobi Pro kaart naar uw mobiele apparaat of computer en deze vervolgens uploaden naar Eyefi Cloud. Daarna kunt u Eyefi apps gebruiken om alle apparaten te synchroniseren op alle netwerken met Eyefi Cloud om uw foto's te bekijken.

Voor meer informatie, gaat u naar Hoe kunt u foto's opslaan op uw computer vanaf uw telefoon, tablet of Eyefi Cloud

Om de tijdsduur te wijzigen, uw Mobi Pro kaart blijft voordat het netwerk het aantal keren aanmaakt:

1. Klik op de Mobi kaarten tab
  2. Wijzig de tijdsduur in het drop-down-menu onder Verbindingstimeout