Mobi Pro Selectieve Overdracht

Mobi Pro kaarten kunnen gemakkelijk foto's prioriteit geven om overgedragen te worden naar uw telefoon of tablet. Eens geselecteerd zullen enkel foto's met prioriteit overgedragen worden door uw Mobi Pro kaart.

Hoe stel ik Selectieve Overdracht in?

Om Selectieve Overdracht te gebruiken, moet u eerst Eyefi Mobi Desktop gebruiken om de functie in te schakelen in uw Mobi Pro kaartinstellingen.

Stel Selectieve Overdracht in op Windows

1. Installeer en stel Eyefi Mobi Desktop in
  2. Klik op het Eyefi logo In het systeemvak van uw computer
  3. Klik Options (Opties)
  4. Plaats uw Mobi Pro kaart in de Eyefi USB Kaartlezer, en steek de kaartlezer in uw computer
  5. Klik op het Mobi Cards (Mobi Kaarten) tabblad
  6. Klik op de pijl naast uw Mobi Pro Kaart om het geavanceerde instellingenmenu te openen
  7. Klik op de schuifregelaar naast Selective Transfer (Selectieve Overdracht)

Stel Selectieve Overdracht in op Mac

1. Installeer en stel Eyefi Mobi Desktop in op Mac
  2. Plaats uw Mobi Pro kaart in de Eyefi USB Kaartlezer, en steek de kaartlezer in uw computer
  3. Klik op Configure (Configureren) In het pop-up dialoog
  4. Ga naar het Mobi Cards (Mobi Kaarten) tabblad
  5. Klik op het selectievakje naast Transfer only selected photos that are write-protected (Breng alleen geselecteerde foto's die tegen schrijven beveiligd zijn over)

Hoe kan ik foto's selecteren voor Selectieve Overdracht?

Nadat u selectieve overdracht ingeschakeld hebt kunt u de volgende stappen volgen om de foto's die u wilt overdragen te selecteren:

1. Schakel uw camera aan
  2. Selecteer Weergavemodus of Afspeelmodus om de foto's die u al heeft genomen te bekijken
  3. Druk op de Vergrendel of Bescherm knop op uw camera of in het menu van de camera voor de foto's die u wilt overbrengen (bekijk de handleiding van uw camera voor meer informatie over het vergrendelen en beschermen van foto's)

Opmerking: Bij gebruik van selectieve overdracht bij bepaalde camera's met dual-slots is de kaart die geconfigureerd is voor weergave de kaart die vergrendeld of beveiligd wordt.