Download or Upload uw foto's op Mac

Download foto's van Eyefi Cloud

Eyefi Mobi Desktop synchroniseert automatisch foto's van Eyefi Cloud naar de fotomap die u heeft geselecteerd in het Algemeen tabblad.

Upload foto's naar Eyefi Cloud

Eyefi Mobi Desktop voor Mac gebruikt gecontroleerde mappen om automatisch foto's naar uw Eyefi Cloud account te uploaden. Om een gecontroleerde map aan te maken:

1. Klik op het Eyefi Mobi Desktop icoon in de Apple menubalk
  2. Klik op Log in op Eyefi Cloud
  3. Toets uw Eyefi Cloud t egevens in en klik op Log in
  4. Klik op de + icoon
  5. Selecteer de map die u wilt controleren en klik op Kiezen