Beheer Mobi Pro Geavanceerde instellingen op Mac

Om Mobi Pro kaartinstellingen aan- en uit te schakelen dient u Eyefi Mobi Desktop in te stellen. Gelieve Uw Eyefi Mobi kaarten beheren op Macte raadplegen om standaard Eyefi Mobi instellingen en functies in te stellen.

Voor toegang tot Mobi Pro instellingen:

1. Stop uw Mobi Pro kaart in de Eyefi USB kaartlezer, plug dan de kaartlezer in uw computer
  2. Klik op Configureren

U kunt nu de instellingen van de Eyefi Mobi Desktop app beheren.

Om RAW overdracht in te schakelen:

Vink onder het Mobi Kaarten tabblad het selectievakje aan naast Draag RAW foto's over naar deze computer:

U kunt ook draadloze RAW overdracht aan- en uitschakelen in de Eyefi Mobi app voor smartphones en tablets.

Om selectieve overdracht in te schakelen:

Vink onder het Mobi Kaarten tabblad het selectievakje aan naast Draag enkel foto's over die beveiligd zijn tegen schrijven:

Gelieve Mobi Pro selectieve overdrachtte raadplegen om selectieve overdracht te leren gebruiken.

Om een infrastructuurondersteuningsnetwerk te configureren:

1. Selecteer onder het Mobi Kaarten tabblad het netwerk dat u wilt toevoegen en klik op Netwerk toevoegen
  2. Voer het netwerkpaswoord in en klik op Netwerk toevoegenwanneer nodig

Uw Mobi Pro kaart zal nu dit geconfigureerd netwerk gebruiken, wanneer deze binnen bereik is, om foto's naar uw mobiele toestel of computer over te dragen. U kunt tot 32 geconfigureerde netwerken instellen per Mobi Pro kaart. Gelieve Mobi Pro Infrastructuurondersteuningte raadplegen voor meer informatie over de infrastructuurondersteuningsfunctie.

Opmerking: Indien u van Infrastructuurondersteuning gebruik wenst te maken met een smartphone of tablet, moet u ingelogd zijn met een Eyefi Cloud-account.

Om een geconfigureerde Infrastructuurondersteuningsnetwerk te verwijderen:

1. Onder het tabblad Mobi Kaarten, klik op de Manage Networks knop (Netwerken beheren)
  2. Selecteer het netwerk dat u wenst te verwijderen en klik op Delete Network (Netwerk verwijderen)

Kan Mobi Pro Infrastructuurondersteuning gebruiken om overdrachten te maken naar apparaten die niet op hetzelfde draadloze netwerk zitten?

Nee. Om Infrastructuurondersteuning te gebruiken om foto's over te dragen naar een apparaat, moet deze worden geconfigureerd op hetzelfde netwerk als uw Mobi Pro kaart.

Echter, als u een Eyefi Cloud lid bent, kunt u foto's overbrengen van een Mobi Pro kaart naar uw mobiele apparaat of computer en deze vervolgens uploaden naar Eyefi Cloud. Daarna kunt u Eyefi apps gebruiken om alle apparaten te synchroniseren op alle netwerken met Eyefi Cloud om uw foto's te bekijken.

Voor meer informatie, gaat u naar Hoe kunt u foto's opslaan op uw computer vanaf uw telefoon, tablet of Eyefi Cloud