Mobi Pro Snelle Start Gids

Welkom bij Mobi Pro en Eyefi Cloud— de ultieme met de cloud verbonden Wi-Fi SD kaart.

Uw Mobi Pro kaart bevat een geheel jaar Eyefi Cloud, wat u de mogelijkheid geeft om al uw foto's op een verscheidenheid van apparaten te openen, zoals uw smartphone, tablet,Windows PC, Mac, en zelfs een Smart TV.

Dit document helpt u om snel aan de slag te gaan met Eyefi Mobi enEyefi Cloud:

NB: U dient oudere versies van Eyefi-apps van uw computer, smartphone of tablet te verwijderen, voordat u uw Mobi Pro-kaart aanmaakt.

Stel Mobi Pro in om over te zetten naar een mobiel apparaat

De snelste manier om te beginnen te genieten van de voordelen van Mobi Pro is door onze mobiele app te gebruiken:

1. Download de gratis EyeFi Mobi app uit de Apple App Store, Google Play of Kindle App store.
  2. Volg de instructies op het scherm en activeer uw kaart.
  3. Open de app en registreer voor Eyefi Cloud in de ap om uw foto's automatisch te synchroniseren met uw smartphone, tablet, Windows PC, of Mac.

Indien u RAW bestanden wilt overzetten naar uw mobiele apparaat, ga dan naar de instellingen van de Mobi app om draadloze RAW overdracht in te schakelen; standaard is dit uitgeschakeld voor mobiele apparaten.

Om de meer geavanceerde opties van Mobi Pro te configureren waaronder selectieve overdracht, RAW overdracht en netwerkinfrastructuur ondersteuning, zult u eerst de Eyefi Mobi Desktop app moeten downloaden en installeren

Stel Mobi Pro in om over te zetten naar een computer

Om de meer geavanceerde functies van uw Mobi Pro kaart te activeren, zoals selectieve overdracht of de overdracht van bestanden via een bestaand thuis- of studionetwerk, zult u de instellingen moeten configureren via een van de Eyefi Mobi Desktop applicaties.

1. Download de Eyefi Mobi Desktop app.
  2. Installeer de applicatie en volg de instructies op het scherm om uw Mobi Pro kaart te activeren
  3. Registreer voor een Eyefi Cloud-account (een jaar is inbegrepen en maakt deel uit van uw Mobi Pro-aankoop). Eyefi Cloud synchoroniseert onmiddellijk uw foto's op al uw toestellen.

Voor meer gedetailleerde installatie instructies, raadpleegt u alstublieft Stel Mobi Pro in voor Windows en Stel Mobi Pro in voor Mac.

Configureer geavanceerde Mobi Pro opties

1. Selecteer Geadvanceerde opties configureren als de keuze u gepresenteerd wordt, of ga naar de bureaubladapp van Eyefi Mobi, menu Opties of Voorkeuren.
  2. Plaats uw Mobi Pro in de geleverde kaartlezer en plug deze in een USB-poort of steek uw Mobi Pro kaart in een SD kaart slot.
  3. Selecteer de geavanceerde opties die u wilt configureren:
    • Draadloze RAW overdracht: RAW overdracht staat standaard AAN. Als u opnames met uw camera maakt in RAW zullen deze bestanden automatisch en draadloos worden overgezet naar uw mobiele apparaat of computer.
      Indien u RAW bestanden wilt overzetten naar uw mobiele apparaat, zult u draadloze RAW overdacht in de instellingen van de Mobi app in moeten schakelen; standaard staat deze instelling uit voor mobiele apparaten.
    • Selectieve overdacht modus: Standaard zet uw Mobi Pro kaart elke foto die u maakt over. Als u selectieve overdracht modus inschakelt zult u de Bescherm of Vergrendel sleutel op uw camera moeten gebruiken om de foto's te markeren die u draadloos wilt overzetten.
    • Netwerkinfrastructuur: Dit geeft uw de mogelijkheid om uw Mobi Pro kaart aan een thuis- of studionetwerk toe te voegen zodat uw er verbinding mee kunt maken, zonder de verbinden van uw computer met het internet of andere netwerkverbindingen te verbreken. We adviseren u alleen te verbinden met vertrouwde Wi-Fi netwerken. Deze functie is niet ontworpen om te werken met publieke Wi-Fi hotsports. Wanneer een netwerkinfrastructuur niet beschikbaar is zal uw Mobi Pro kaart nog steeds via zijn eigen netwerk verbinden.
      Opmerking: Indien u van Infrastructuurondersteuning gebruik wenst te maken met een smartphone of tablet, moet u ingelogd zijn met een Eyefi Cloud-account.

Op elk gewenst moment dat u de geavanceerde functies van uw Mobi Pro kaart wilt veranderen, zult u toegang moeten hebben tot een Windows PC (Windows 7 of later vereist) of een Mac (OS X 10.10—Yosemite of later vereist).

Ga er nu op uit en ga foto's maken!