Smart Tags Overzicht

Eyefi Cloud Smart Tags categoriseer zonder moeite uw foto's automatisch. Als je je foto's upload naar Eyefi Cloud, gaat de Smart Tag technologie in werking en scant je foto's op hun inhoud en maakt gebruik van een algoritme om automatisch een tag aan je foto's toe te voegen. Zodra Eyefi Cloud de Smart Tags toepast, kun je je foto's, die al in groepen zijn verdeeld, bekijken, zoeken en delen.

Ook past Smart Tags zowel primaire als secundaire tags toe. Enkele voorbeelden, zoals "Dieren", "Evenementen" of "Eten en drinken" zijn al primaire tags. Secundaire tags worden geassocieerd met primaire tags, zoals soorten dieren (Honden, Katten of Paarden zijn enkele secundaire tags), soorten evenementen (Sport, Uitgaan of Vakantie, om maar een paar te noemen) en soorten eten en drinken (Barbecue, Taarten, Wijn, en nog meer). Elke primaire tag-categorie heeft meerdere secundaire tags om je foto's nog beter te sorteren.

Let op: Voordat je Smart Tags instelt, zorg ervoor dat je Eyefi Cloud gebruikt in de taal waarin je ook de Smart Tags wilt laten verschijnen. Je kunt de taal instellen op de Accountpagina in de Eyefi Web app.

Zet Smart Tags Aan of Uit

Smart Tags worden standaard ingeschakeld voor nieuwe Eyefi Cloud lidmaatschappen. U kunt de Smart Tags in- en uitschakelen met de volgende stappen:

1. Log in op de Eyefi Web app
  2. Klik op het icoon van je account
  3. Klik op Account
  4. Klik op Change your Smart Tag preferences (Pas je Smart Tag voorkeuren aan)
  5. Klik op Enable Smart Tags (Smart Tags instellen)

Let op: Als je Smart Tags voor de eerste keer instelt, kan het even duren voordat Eyefi Cloud je fotoalbum verwerkt heeft. Alle foto's die je naar Eyefi Cloud upload nadat je Smart Tags aanzet, zullen direct worden verwerkt.

Smart Tags Voorbeelden

De volgende voorbeelden zijn primaire tags met secundaire tags die door Smart Tags zullen worden gehanteerd:

• Dieren: Huisdieren, Zeedieren, reptielen, en andere dieren in het wild
  • Evenementen: Vakanties, sport, uitgaan en spelen in het water
  • Eten en drinken: Baksels, barbecue, gewas, en drankjes, en ander voedsel
  • Binnen: Kamers, keuken, en andere binnenvertrekken
  • Informatie: Borden, bonnen, Röntgenfoto's, en andere afbeeldingen
  • Machines: Auto's, vliegtuigen, en ander vervoer, plus muziekinstrumenten, technologie, en andere dingen
  • Natuur: Wolken, planten, bergen, zonsondergangen, water en andere omgevingen
  • Buiten: Andere buitenlocaties
  • Mensen: Portretten, groepen, en andere foto's van mensen
  • Constructies: Huizen, bruggen, gebouwen, en andere door mens gemaakte constructies
  • Diversen: Er zijn ook primaire tags een secundaire tags hebben, zoals juwelen, gerechten, meubilair, of andere items die niet in de beschrijvingen hierboven passen