Canon Magic Lantern en Eyefi-kaarten

Onze excuses, maar Eyefi-kaarten ondersteunen het gebruik van Magic Lantern niet. Om uw Eyefi-kaart te gebruiken moet u de Magic Lantern BOOTDISK-vlag op uw camera uitschakelen.

Als u Magic Lantern hebt uitgeschakeld, moet u dit niet weer inschakelen voor gebruik met uw Eyefi-kaart; uw Eyefi-kaart is niet ontwikkeld voor gebruik met Magic Lantern en we ondersteunen het niet.

Opmerking: Zorg ervoor dat u de SD-kaart hebt die u voor de installatie van Magic Lantern hebt gebruikt voordat u begint met de onderstaande stappen.

Om de Magic Lantern BOOTDISK-vlag uit te schakelen:

1. Steek de SD-kaart die u hebt gebruikt om Magic Lantern te installeren in uw camera
  2. Zet uw camera aan
  3. Zorg dat uw camera in de handmatige opnamemodus staat
  4. Druk op de Menu-knop
  5. Ga naar het derde tang-tabblad
  6. Selecteer de firmware-versie-regel
  7. Op het scherm van de firmware-versie, selecteer OK om naar het Magic Lantern-installatiescherm te gaan
  8. Draai op het volgende scherm uw opnamemodus-schijf naar Av
  9. Zet uw camera uit en verwijder de SD-kaart

Als de BOOTDISK-vlag eenmaal is uitgeschakeld, kunt u uw Eyefi-kaart in uw camera steken en deze zoals normaal gebruiken.