Eyefi Video FAQ

Met Eyefi Cloud video-ondersteuning kunt u foto's en video's op dezelfde tijdlijn zien en levendige verhalen creëren die stilstaande beelden en beweging combineren. De originele resolutie van video's wordt automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen in de Eyefi Cloud en zijn beschikbaar voor streaming in de 480p resolutie op elk aangesloten apparaat met behulp van de browser.

Hoe voeg ik video's toe aan Eyefi Cloud?

Wanneer u een actief Eyefi Cloud-account hebt, kunt u video's toevoegen aan Eyefi Cloud op verschillende manieren.

• Eyefi Mobi-kaart: Wanneer u gebruik maakt van een Eyefi Mobi-kaart, dan zullen zowel foto's als video's in originele resolutie worden verplaatst naar uw gekoppelde smartphone, tablet of computer. Wanneer de foto's en video's eenmaal verplaatst zijn naar het apparaat, zullen ze worden gesynchroniseerd naar Eyefi Cloud.
  • Wi-Fi camera: Wanneer u gebruik maakt van een ondersteunde Wi-Fi camera, zullen zowel foto's als video's in originele resolutie worden verplaatst naar uw smartphone, tablet of computer. Wanneer de foto's en video's eenmaal verplaatst zijn naar het apparaat, zullen ze worden gesynchroniseerd naar Eyefi Cloud.
  • Verplaats door te slepen in de webbrowser: U kunt inloggen op Eyefi Cloud via de Eyefi Web-app op uw computer om video's in uw webbrowser te slepen. Bestanden zijn onderworpen aan een maximum bestandsgrootte van 100MB (zoals door de browser beperkt).
  • Mobiel toestel: Als je filmpjes maakt met je smartphone of tablet, zullen die nieuwe filmpjes synchroniseren met Eyefi Cloud, als de functie ingeschakeld in om toe te staan dat de Filmrol of Galerij wordt geüpload naar de Eyefi mobiele applicatie. Zodra de afbeeldingen en filmpjes overgebracht zijn in de applicatie, zullen ze gesynchroniseerd worden met Eyefi Cloud. Bestaande filmpjes in je Filmrol of Galerij worden niet toegevoegd aan Eyefi Cloud.
  • Desktop: als u de "Kijk" mappen in de Mobi desktop-toepassing hebt geconfigureerd, zullen de video's, geplaatst in uw kijkmap, worden geüpload naar Eyefi Cloud.

Worden alle video's uit mijn camerarol en fotogalerij automatisch geüpload naar Eyefi Cloud?

Eyefi Mobi-apps voor Android, iPhone en iPad bieden gebruikers de mogelijkheid om hun telefoon of tablet te configureren om uit de camerarol of fotogalerij te uploaden met de Sta importeren toe-instelling. Wanneer 'Sta importeren toe' aan staat, zullen nieuwe video's worden geïmporteerd vanaf het moment dat de functie aanstaat en zal dan worden geüpload naar Eyefi Cloud. Eyefi importeert niet uw bestaande video's van uw camerarol (dit zijn de video's die werden gemaakt voordat de 'Sta importeren toe'-instelling werd aangezet).

Wat voor soort video's worden ondersteund?

Eyefi Cloud ondersteunt uploads van video's in originele resolutie. De meeste populaire video-formats worden ondersteund, waaronder MOV, MP4, MPG en AVI. Afspelen streamt op 480p.

Is er een limiet aan de grootte van de video die ik kan uploaden naar Eyefi Cloud?

U kunt korte video's van tot 15 minuten lang uploaden naar Eyefi Cloud.

Hoeveel video's kan ik uploaden naar Eyefi Cloud?

Eyefi Cloud-leden kunnen tot 300 video's per maand uploaden.

Hoe kan ik de video's bekijken die ik upload naar Eyefi Cloud?

U kunt Eyefi Cloud-video's streamen naar mobiele apparaten in de Eyefi Mobi-app. U kunt ook video's streamen in webbrowsers met behulp van de Eyefi Web-app. Anders dan bij foto's heeft u een internetverbinding nodig voor het bekijken van Eyefi Cloud-video's.

Hoe archiveer in video's naar mijn desktop?

Wanneer video's eenmaal zijn geüpload naar Eyefi Cloud, worden deze allemaal gesynchroniseerd naar al uw apparaten waarop de Eyefi Mobi-app staat geïnstalleerd. Video's worden ook gesynchroniseerd naar Eyefi Mobi-Desktop.

Kan ik albums creëren en delen, die video's en foto's bevatten?

Ja. U kunt video's naast foto's indelen en albums creëren om te delen. Ontvangers kunnen de video's streamen bij het bekijken van het album. Zij moeten verbonden zijn met het internet om de video's te bekijken.

Zijn video's, die vóór 05-10-2015 zijn verplaatst van mijn Eyefi Premium-account beschikbaar om te bekijken?

Op jet niet.