Hoe je foto's op je computer op kunt slaan vanaf je mobiel, tablet of Eyefi Cloud

Wil je jouw Eyefi Mobifoto's vanaf je mobiel, tablet of Eyefi Cloud opslaan op je computer? De synchronisatietechnologie van Eyefi Cloud stelt je in staat je foto's op meerdere platforms toegankelijk te maken.

Vereisten

Om je Eyefi Mobifoto's vanaf je mobiel of tablet op je computer op te slaan, heb je het volgende nodig:

• Een Eyefi Cloudlidmaatschap:Meld je aan voor de Eyefi Cloud via het webiPhone en iPadAndroid, of Windows Phone
  • De Eyefi Mobi-app voor mobiele telefoons en tablets: Download de Eyefi Mobi-app en stel hem in voor iPhone en iPadAndroid, of Windows Phone
  • Een computer met Eyefi Mobi Desktop: Download Eyefi Mobi Desktop en stel het in voor Windows of Mac
  • Een internetverbinding op zowel je mobiele toestel als op je computer

Synchroniseer je mobiel of tablet met de Eyefi Cloud

De Eyefi Mobi-app synchroniseert je foto's automatisch met de Eyefi Cloud als je de mobiele app opent en als er verbinding met het internet is. Eyefi Mobi zal alle foto's uploaden die zich nog niet in de Eyefi Cloud bevinden.

Hoe sla ik Eyefi Mobifoto's vanaf mijn mobiel op mijn Windowscomputer op?

Nadat je de bovenstaande vereisten hebt voltooid en je mobiel of tablet met de Eyefi Cloud hebt gesynchroniseerd, volg je deze stappen:

1. Klik op het Eyefilogo in de taakbalk van je computer
  2. Voer je Eyefi Cloud gegevens in in het menu dat te voorschijn komt en klik op Log In (Inloggen)
  3. Klik op Options (Opties)
  4. Ga naar de Download from Eyefi Cloud (Downloaden uit Eyefi Cloud) tabblad)
  5. Klik op Download photos now (Foto's nu downloaden)

Eyefi Mobi Desktop slaat al je Eyefi Cloudfoto's op in de mappen Download Destinations (Bestemmingen download). Je kunt de directory wijzigen door te klikken op de Browse (Browse) knop en een nieuwe te selecteren.

Je kunt ook Eyefi Mobi Desktop je foto's automatisch laten downloaden met de Automatically download photos from Eyefi Cloud to this PC (Foto's van de Eyefi Cloud automatisch downloaden op deze pc)-optie.

Hoe sla ik Eyefi Mobifoto's vanaf mijn mobiel op mijn Mac op?

Nadat je de bovenstaande vereisten hebt voltooid en je mobiel of tablet met de Eyefi Cloud gesynchroniseerd hebt, volg je deze stappen:

1. Klik op het Eyefi Mobi Desktop-icoontje in de Apple-menubalk
  2. Klik op Sign In to Eyefi Cloud (Aanmelden bij de Eyefi Cloud)
  3. Voer je Eyefi Cloudgegevens in en klik op Sign In (Aanmelden)
  4. Ga naar het General (Algemeen) tabblad om de map te selecteren waarin je jouw foto's wilt opslaan

Eyefi Mobi Desktop voor Mac synchroniseert de foto's automatisch vanaf je Eyefi Cloud naar de fotomap die je hebt geselecteerd op het General (Algemeen) tabblad.

Hoe sla ik Eyefi Cloudfoto's op mijn computer op?

Als je foto's al gesynchroniseerd zijn met de Eyefi Cloud, dan hoef je alleen de bovenstaande stappen te volgen voor Windows of Mac.

Hoe sla ik slechts een aantal Eyefi Cloudfoto's op mijn computer op?

Nadat je je mobiel of je tablet met de Eyefi Cloud gesynchroniseerd hebt, kun je een aantal foto's van je Eyefi Cloud downloadenvia deze stappen voor de Eyefi Web-app.

Kan ik foto's ook direct vanaf mijn Eyefi Mobikaart naar mijn computer overzetten?

Als je liever handmatig foto's vanaf je Eyefi Mobikaart naar je computer verplaatst, zie: