Foto's slepen en neerzetten in de Eyefi Web App

Als je foto's rechtstreeks naar Eyefi Cloud wilt downloaden vanaf je computer, kun je met de Eyefi Web app foto's en video's slepen en neerzetten in een ondersteunde webbrowser.

Lees de volgende informatie:

• Je kunt maximaal 1000 foto's uploaden tijdens een enkele sessie van slepen en neerzetten
  • Foto's en video's in geselecteerde submappen worden ook geüpload
  • Foto's moeten JPG's of RAW's zijn
  • Video's zijn beperkt tot 100 MB
  • Neem extra tijd in aanmerking voor het uploaden van video's
  • Foto's en video's zullen in Photos View verschijnen; je moet ze apart toevoegen aan albums

Om foto's te slepen en neer te zetten in de Eyefi Web app:

1. Ga naar app.eyefi.com en log in
  2. Selecteer de foto's of video's op je computer die je wilt uploaden
  3. Sleep ze naar je browser

Dat is alles! Je foto's en video's worden weergegeven in de Eyefi app zodra ze gesynchroniseerd zijn.