Installation för iPhone och iPad

Med Eyefi Mobi-appen kan du skicka foton från Eyefi Mobi-kortet till din iPhone eller iPad, synkronisera med Eyefi Cloud, eller dela dem på dina favoritwebbplatser. Ditt Eyefi Mobi-kort överför automatiskt dina foton till din Apple-enhet - inga sladdar, inget trassel! (Observera att appen för närvarande är endast tillgänglig i USA och Kanada).

Eyefi Mobi för iPad och iPhone

Avinstallera alla tidigare versioner av Eyefi-appar från din iOS-enhet.

Ladda ner den kostnadsfria Eyefi Mobi-appen från App Store eller klicka på knappen för nedladdning nedan:

Ladda ner

Om du redan har ställt in Eyefi Mobi-appen kan du följa dessa instruktioner för att aktivera ett Eyefi Mobi-kort.

Konfigurera ditt Eyefi Mobi-kort:

1. Installera och öppna Eyefi Mobi-appen.
  2. Knacka på Kom igång
  3. Knacka på Installera Mobi-kortet
  4. Ange ditt Eyefi Mobi-korts tiosiffriga aktiveringskod och klicka sedan på Install Profile (Installationsprofil).
  5. Tryck på knappen Install (Installera).
    Obs: dessa steg gäller iOS 8; om din Apple-enhet använder iOS 7, tryck på Install (Installera), tryck sedan på Install Now (Installera Nu).

Tryck på Install (Installera)

Tryck på Install (Installera) igen

Tryck nu på Done (Klar).

Obs! Om du uppmanas att ange din kod avses ditt 4-siffriga lösenord till din iPhone/iPad.
  6. Sätt in Eyefi Mobi-kortet i kameran och ta flera foton i JPG-format. Se till att du lämnar din kamera påslagen.
  7. På din iPhone eller iPad trycker du på Hemknappen för att stänga Eyefi Mobi-appen, gå sedan in i menyn Inställningar.
  8. Tryck på Wi-Fi. Ditt Eyefi Mobi-kort bör visas i listan under "Välj ett nätverk ..." som ett Eyefi-kort.
  9. Tryck på Eyefi-kortet för att välja ditt Eyefi Mobi-kort som ett Wi-Fi-nätverk.
  10. Klicka på meddelandet längst upp på skärmen för att återgå till Eyefi Mobi-appen.

Ditt Eyefi Mobi-kort är nu ihopparat med din enhet. Om du öppnar Eyefi Mobi-appen igen kommer du att se foton som du just tog som visas tillfälligt medan Eyefi-kortet överför dem.

Skapa ett Eyefi-konto

Redo att använda alla Eyefi Clouds toppenfunktioner? Det är enkelt att skapa ett Eyefi-konto:

1. Tryck på Menu (Meny)-knappen
  2. Tryck på ikonen Settings (Inställningar).
  3. Under Eyefi Cloud, klicka på Connect to Cloud (Anslut till Cloud)
  4. Tryck på Sign Up (Anmäl dig)
  5. Ange önskad information, sedan trycker du på Sign Up (Anmäl dig)

Du är redo! När du överför foton från ditt Eyefi Mobi-kort till din telefon eller surfplatta synkas Eyefi Mobi-appen med Eyefi Cloud så att du kan se foton från en annan enhet med Eyefi Mobi-appen eller på din dator med Eyefi Web-appen.