Installation för Android

Med Eyefi Mobi-appen kan du skicka foton från Eyefi Mobi-kortet till din Android-telefon eller surfplatta, synkronisera med Eyefi Cloud, eller dela dem på dina favoritwebbplatser. Ditt Eyefi Mobi-kort överför automatiskt dina foton till din Android-enhet - inga sladdar, inget trassel! (Observera att appen för närvarande är endast tillgänglig för Google Play Store-användare i USA och Kanada. Kindle Fire-användare i USA och Kanada kan ladda ner appen från Amazon Appstore).

Eyefi Mobi för Android

Ladda ner den kostnadsfria Eyefi Mobi-appen från Play Store eller klicka på knappen för nedladdning nedan:

Ladda ner

Om du redan har ställt in Eyefi Mobi-appen kan du följa dessa instruktioner för att aktivera ett Eyefi Mobi-kort.

Konfigurera Eyefi Mobi-kort:

1. Installera och öppna Eyefi Mobi-appen.
  2. Knacka på Kom igång
  3. Knacka på Installera Mobi-kortet
  4. Skriv in ditt Eyefi Mobi-korts tiosiffriga aktiveringskod, tryck sedan på Färdig

Ditt Eyefi Mobi-kort är nu ihopparat med din enhet.
  5. Sätt in Eyefi Mobi-kortet i kameran och ta flera foton i JPG-format. Se till att du lämnar din kamera påslagen.

Om du öppnar Eyefi Mobi-appen igen kommer du att se fotona som du just tog en kort stund medan Eyefi Mobi-kortet överför dem.

Skapa ett Eyefi-konto

Redo att använda alla Eyefi Clouds toppenfunktioner? Det är enkelt att skapa ett Eyefi-konto:

1. Tryck på Menu (Meny)-knappen

Tryck på Settings (Inställningar)

Obs! Om din telefon har en Menu (Meny)-knapp ska du trycka på den och sedan på Settings (Inställningar) i menyn som visas
  2. Under Eyefi Cloud, klicka på Connect to Cloud (Anslut till Cloud)
  3. Tryck på Sign Up (Anmäl dig)
  4. Ange önskad information, sedan trycker du på Sign Up (Anmäl dig)

Du är redo! När du överför foton från ditt Eyefi Mobi-kort till din telefon eller surfplatta synkas Eyefi Mobi-appen med Eyefi Cloud så att du kan se dina foton från en annan enhet med Eyefi Mobi-appen eller på din dator med Eyefi Web-appen.