Överföringsgränser för filstorlek

Ett Eyefi Mobi-kort kan ladda upp foton av alla storlekar till din smarttelefon, surfplatta eller dator. Videofiler måste vara mindre än 2 GB. Foton och videoklipp lagras alltid på Eyefi Mobi-kortet i sin ursprungliga storlek och upplösning.

Eyefi Cloud optimerar foton för lagring och visning. Andra delningswebbplatser kan också ändra bildernas storlek och upplösning. Dessutom kan foto- och videouppladdningar begränsas av storlek och längd, samt bandbreddsgränser, beroende på vilken typ av konto du har hos en viss delningswebbplats. Se online-delningswebbplatsens informationssida för specifika gränser för ditt konto.

Obs! Ditt Eyefi Mobi-kort kan bara överföra videor som är 2 GB eller mindre, men videofiler större än 2 GB kommer fortfarande att lagras på ditt kort.