Aktivera Platstjänster på iPhone eller iPad

För att Eyefi Mobi-appen ska kunna komma åt foton på din iPhone, iPad eller iPod Touch måste du aktivera Platstjänster. Fototillgångar innehåller information om var bilden var tagen, vilket är anledningen till att Apple kräver att apparna har uttryckligt tillstånd för platsdata via Platstjänster innan de kan få åtkomst till foton i Resursbiblioteket.

Aktivera platstjänster

När du första gången kör Eyefi Mobi-appen, får du ett meddelande om att "Du har inte tillgång till Resursbiblioteket".

För att tillåta åtkomst till Resursbiblioteket för Eyefi Mobi-appen följer du stegen nedan:

För iOS 7:

1. Tryck på Settings (Inställningar)-ikonen på startskärmen.
  2. Tryck på Privacy (Sekretess).
  3. Tryck på Location Services (Platstjänster).
  4. Tryck på Location Services (Platstjänster) reglaget till On (På).
  5. Du kan också behöva rulla ner till Eyefi Mobi och trycka på reglaget til On (På).