Aktivera trådlös överföring i Eyefi-anslutna Canon-kameror

Vissa Eyefi-anslutna kameror inaktiverar Eyefi Mobi-kortets trådlösa funktioner som standard, vilket förhindrar att ditt Eyefi Mobi-kort trådlöst överför foton. Om din Eyefi-anslutna kamera inte kan överföra foton bör du kontrollera om Eyefi Mobi-kortets funktioner är inaktiverade. Följ instruktionerna nedan för just din kamera för att aktivera Eyefi-funktioner.

Aktivera Eyefi-överföringar till anslutna Canon-kameror

1. Med Eyefi-kortet isatt trycker du på MENU (MENY)-knappen
  2. Gå till första gula kugghjulsfliken
  3. Det sista alternativet är Eye-Fi settings (Eye-Fi-inställningar)
  4. Markera det och tryck sedan på Set (Konfigurera)
  5. Välj Eye-Fi trans (Eye-Fi-överf.) och markera Enable (Aktivera)
  6. Tryck på MENU (MENY)-knappen