iPhone och iPad – Vanliga frågor

Här är en lista på vanliga problem som Eyefi Mobi-användare kan stöta på. Om du har provat alla lösningar nedan och fortfarande inte kan lösa problemet, kontakta Eyefi Kundtjänst.

Varför fungerar inte min aktiveringskod?

Eyefi Mobi-kortaktiveringskoder är skiftlägeskänsliga, så se till att du anger alla bokstäver som versaler.

Eyefi Mobi-appen visar information direkt under aktiveringskodsfönstret då du anger information.

Följ först förslagen i denna information. Om du fortfarande inte kan lösa problemet, kontakta Eyefi Kundtjänst. Se till att inkludera eventuella felmeddelanden från Eyefi Mobi-appen.

Kan jag lägga till ytterligare Eyefi Mobi-kort till mitt konto?

Eyefi Mobi-kort är kompatibla med befintliga Eyefi Mobi-konton. Följ dessa anvisningar för iPhone och iPad för att lägga till Eyefi Mobi-kortet till ditt befintliga Eyefi-konto.

Kan jag ha fler än ett Eyefi Mobi-kort ihopparade med min telefon eller surfplatta?

Ja, du kan para ihop upp till 20 Eyefi Mobi­kort med din telefon eller surfplatta.

Varför känner inte min kamera igen mitt Eyefi Mobi-kort?

Om ditt Eyefi Mobi-kort inte känns igen av din kamera, kontrollera om din kamera är kompatibel med Eyefi Mobi-kort. Om din kamera inte finns med på listan över kompatibla kameror, kontakta Eyefi Kundtjänst.

Varför laddas inte mina foton upp från Eyefi Mobi-kortet?

Det finns flera problem som kan hindra Eyefi Mobi-kortet från att ladda upp till din iPhone eller iPad. Se följande artiklar för hjälp med att felsöka uppladdningsproblem:

Hur delar jag foton från Eyefi Mobi-appen?

Följ dessa instruktioner för att dela till delningswebbplatser (t.ex. Facebook eller Twitter) eller via e-post.

Hur förhindrar jag min skärm från att bli mörk?

1. Tryck på Menu (Meny)-knappen
  2. Tryck på knappen Settings (Inställningar)
  3. Flytta skjutreglaget bredvid Prevent Sleep During Transfers (Förhindra viloläge under överföringar) till On (På)