Lägg till foton och videor i album på Android

Följ dessa steg för att lägga till foton i ett album på Android:

1. Tryck på ett foto som du vill ha med i ditt album, eller använd flervalsverktyget överst till höger för att välja flera foton att lägga till
  2. Tryck på Album-knappen
    ELLER
    Tryck på Menu (Meny)-knappen och sedan på Add to Album (Lägg till i album)
  3. Klicka på ett befintligt albumnamn som du vill lägga till foton i

ELLER
    Sök efter ett album genom att ange namnet i sökrutan och klicka sedan albumets namn när det visas nedan