Taggar – översikt

Taggar är användarskapade etiketter med vilka du kan ordna dina foton. Du kan lägga flera taggar på ett foto och tagga flera foton på en gång. Taggarna kan vara vad som helst!

Här är några tips och råd om hur man använder taggar i Eyefi Mobi-appar:

Organisera

Vill du hitta alla foton du har på en viss person, plats eller händelse? Skapa nya taggar med valfritt namn och lägg till dem till ett eller flera foton.

Visa per taggar

När du trycker på Menyknappen (på iPhone och iPad) eller listrutan för navigering (på Android) kan du klicka på Tags (Taggar) för att se alla dina foton som du har försett med dessa taggar.