Hantera taggar på Android

Hantera taggar på Android med följande inställningar:

1. Klicka på Views (Vyer) listrutan för navigering i det övre vänstra hörnet och sedan på Tags (Taggar)

I taggvyn kan du välja ett foto (eller använda flervalsknappen för att välja flera foton) och sedan dela foton eller lägga till nya taggar genom att använda ikonerna längst upp till höger.

Använd inställningsknappen i det övre högra hörnet när foton är markerade för att antingen lägga till de valda fotona i ett album eller att ta bort en tagg från de valda fotona.