Installation av Eyefi Mobi Desktop

Med Eyefi Mobi Desktop Transfer kan du skicka bilder från Eyefi Mobi-kortet till din Mac eller Windows-dator, där du kan organisera eller dela dem med vänner och familj eller på webbplatser. Ditt Eyefi Mobi-kort överför automatiskt dina foton till din dator - inga sladdar, inget trassel!

Eyefi Mobi Desktop

Först hämtar du Eyefi Mobi Desktop för Windows eller Mac.

Konfigurera Eyefi Mobi Desktop på datorn:

1. Ladda ner och installera Eyefi Mobi Desktop
  2. När installationsprogrammet är färdigt kör du Eyefi Mobi Desktop
  3. Ange ditt Eyefi Mobi-korts tiosiffriga aktiveringskod och klicka på Next (Nästa)
  4. Nästa skärm visar vilka kataloger Eyefi Mobi Desktop använder för att lagra dina foton. Om så önskas kan du klicka på Browse (Bläddra) för att välja andra lagringsmappar, klicka sedan på Next (Nästa)
  5. Sätt in Eyefi Mobi-kortet i kameran och ta några bilder
  6. Klicka på knappen Done (Klar) efter att Eyefi Mobi Desktop har överfört dina bilder

Ditt Eyefi Mobi-kort överför nu foton till datorn när både kortet och dator är på samma trådlösa nätverk samtidigt.