Lägg till ännu ett Mobi-kort på iPhone eller iPad

Du kan ha upp till 20 Eyefi Mobi­kort ihopparade med ditt konto. För att para ihop ett annat Eyefi Mobi-kort följer du instruktionerna nedan:

1. Tryck på Menu (Meny)-knappen
  2. Tryck på ikonen Settings (Inställningar).
  3. Tryck på Activate & view Eyefi Mobi cards (Aktivera och visa Eyefi Mobi-kort).
  4. Ange Mobi-kortets tiosiffriga aktiveringskod och tryck sedan på Add Profile (Lägg till profil).
  5. När du har aktiverat Mobi-kortet kommer Eyefi Mobi-appen att uppmana dig att ansluta din enhet. Tryck på OK-knappen.
  6. Tryck på knappen Install (Installera).
    Obs: dessa steg gäller iOS 8; om din Apple-enhet använder iOS 7, tryck på Install (Installera), tryck sedan på Install Now (Installera Nu).

Tryck på Install (Installera)

Tryck på Install (Installera) igen

Tryck på knappen Done (Klar).
  7. Sätt in Eyefi Mobi-kortet i kameran och fota flera JPEG-bilder. Se till att du lämnar din kamera påslagen.
  8. På din iPhone eller iPad trycker du på Hemknappen för att stänga Eyefi Mobi-appen, gå sedan in i menyn Settings (Inställningar).
  9. Tryck på Wi-Fi. Ditt Eyefi Mobi-kort bör visas i listan under "Välj ett nätverk ..." som ett Eyefi-kort.
  10. Tryck på Eyefi-kortet för att välja ditt Eyefi Mobi-kort som ett Wi-Fi-nätverk.
  11. Klicka på meddelandet längst upp på skärmen för att återgå till Eyefi Mobi-appen.

Ditt extra Eyefi Mobi-kort är nu ihopparat med din iPhone eller iPad.