Nätverk inaktiverat på grund av långsam nätverksanslutning

Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 3 och en del andra Samsung-telefoner har en funktion som kallas "Auto Network Switch" som kan orsaka att felet "Nätverket inaktiverat eftersom internetanslutningen är långsam" uppstår. Du måste inaktivera "Auto Network Switch" för att Eyefi Mobi-kortet ska kunna ansluta till din telefon eller surfplatta.

Gör så här:

1. Öppna telefonens Settings (Inställningar)
  2. Tryck på Menu (Meny)-knappen på telefonen
  3. Välj Advanced (Avancerat) och bläddra ned till Auto Network Switch (Automatisk nätverksswitch)
  4. Avmarkera kryssrutan Auto Network Switch (Automatisk nätverksswitch)
  5. Avsluta sedan inställningarna, ta några nya bilder. Nu bör enheten ansluta till Eyefi Mobi-kortets nätverk och överföra foton

Andra Android-enheter kan ha lite olika alternativ. Sök efter "Kontrollera internetservice" eller "Undvik dåliga nätverk" i dina Wi-Fi- och avancerade Wi-Fi-inställningar och se till att dessa är också inaktiverade. Om du fortfarande har problem efter att ha gjort denna inställning, vänligen kontakta Eyefi kundtjänst så kan de hjälpa dig.