Formatera ett Eyefi Mobi-kort

Eyefi Mobi-kortet kan formateras precis som alla andra minneskort. Formateringen tar inte bort något av dina foton som redan har överförts till den mobila enheten, Eyefi Cloud, eller några inställningar för det trådlösa nätverket, men det kommer att ta bort alla bilder på kortet. Vi rekommenderar att formateringen sker i en Eyefi-kompatibel kamera, om möjligt.

Om du formaterar Eyefi Mobi i en dator kan du använda en USB-kortläsare med en enda SD-kortplats. Vi rekommenderar inte att du använder en tredjepartskortläsare med portar för flera typer av minneskort (t.ex. SD och CompactFlash i en och samma läsare). SD Association erbjuder gratis programvara för att formatera SD-kort i datorer, som vi rekommenderar vid formatering av Eyefi Mobi-kortet.