Aktivera trådlös överföring i Eyefi-anslutna Nikon-kameror

Vissa Eyefi-anslutna kameror inaktiverar Eyefi Mobi-kortets trådlösa funktioner som standard, vilket förhindrar att ditt Eyefi Mobi-kort trådlöst överför foton. Om din Eyefi-anslutna kamera inte kan överföra foton bör du kontrollera om Eyefi Mobi-kortets funktioner är inaktiverade. Följ instruktionerna nedan för just din kamera för att aktivera Eyefi-funktionalitet.

Aktivera Eyefi-överföring i en ansluten Nikon-kamera

1. Med Eyefi Mobi-kortet isatt trycker du på MENU (MENY)-knappen
  2. Gå till Setup Menu (Inställningsmenyn) (kugghjulsikonen)
  3. Rulla ner till Eye-Fi upload (Eye-Fi uppladdning)
  4. Tryck på OK
  5. Välj det fack som Eye-Fi-kortet är i och ställ in det på Enable (Aktivera) och tryck sedan på OK
  6. Tryck på MENU (MENY)-knappen