Ladda ner Eyefi Mobi-appar

Klicka på knapparna nedan för att hämta Eyefi Mobi-appar att använda med ditt Eyefi Mobi-kort.

Eyefi för iPad och iPhone

Med Eyefi Mobi-appen kan du automatiskt skicka foton från Eyefi Mobi-kortet till din iPhone eller iPad, synkronisera dem med Eyefi Cloud, eller dela dem på dina favoritwebbplatser.

Ladda ner den kostnadsfria Eyefi Mobi-appen från App Store eller klicka på knappen för nedladdning nedan. (Observera att appen för närvarande endast är tillgänglig i USA och Kanada).  Se till att avinstallera alla tidigare versioner av Eyefi-appar från din enhet.

Ladda ner

Eyefi för Android

Med Eyefi Mobi-appen kan du skicka foton från Eyefi Mobi-kortet till din Android-telefon eller surfplatta, synka med Eyefi Cloud eller dela dem på dina favoritwebbplatser.

Ladda ner den kostnadsfria Eyefi Mobi-appen från Google Play eller klicka på knappen för nedladdning nedan. (Observera att appen för närvarande endast är tillgänglig för Google Play Store-användare i USA och Kanada. Kindle Fire-användare i USA och Kanada kan ladda ner appen från Amazon Appstore). Se till att avinstallera alla tidigare versioner av Eyefi-appar från din enhet.