Android – Vanliga frågor

Här är en lista på vanliga problem som Eyefi Mobi-användare kan stöta på. Om du har provat alla lösningar nedan och fortfarande inte kan lösa ditt problem, kontakta Eyefi Kundtjänst.

Varför fungerar inte min aktiveringskod?

Eyefi Mobi-kortaktiveringskoder är skiftlägeskänsliga, så se till att du anger alla bokstäver som versaler.

Eyefi Mobi-appen visar information direkt under aktiveringskodsfönstret då du anger information.

Följ först förslagen i denna information. Om du fortfarande inte kan lösa problemet, kontakta Eyefi Kundtjänst. Se till att inkludera eventuella felmeddelanden från Eyefi Mobi-appen.

Kan jag lägga till ytterligare Eyefi Mobi-kort till mitt konto?

Kan jag ha fler än ett Eyefi Mobi-kort ihopparade med min telefon eller surfplatta?

Ja, du kan para ihop upp till 20 Eyefi Mobi­kort med din telefon eller surfplatta.

Varför känns inte mitt Mobi-kort igen av min kamera?

Om din kamera inte känner igen ditt Eyefi Mobi-kort, kontrollera om din kamera är kompatibel med Eyefi Mobi-kort. Om din kamera inte finns med på listan över kompatibla kameror, kontakta Eyefi Kundtjänst.

Varför laddas inte mina foton upp från Eyefi Mobi-kortet?

Det finns flera problem som kan hindra Eyefi Mobi-kortet från att ladda upp till din Android-telefon eller surfplatta. Se följande artiklar för hjälp med att felsöka uppladdningsproblem:

Hur delar jag foton från Eyefi Mobi-appen?

Följ dessa instruktioner för att dela till delningswebbplatser (t.ex. Facebook eller Twitter) eller via e-post.

Hur gör jag för att aktivera geotaggning?

Följ dessa anvisningar för att aktivera geotaggning i Eyefi Android-appen.

Varför kan jag inte se bilder på Eyefi Cloud även om de finns på min Android-enhet?

Om du kan se bilder på din Android-mobil eller -surfplatta men inte på andra enheter måste du antagligen synka din Android-enhet med Eyefi Cloud. Här är några möjliga problem som kan hindra din enhet från att synkas:

• Du måste logga in på Eyefi Cloud på din Android-enhet
  • Dina enheter är inte inloggade på samma Eyefi Cloud-konto
  • Pausa synkronisering är aktiverat i inställningar
  • Tillåt uppladdningar via mobil är avaktiverat och du har inte anslutit till ett wifi-nätverk sedan senaste gången du synkade dina enheter